poddawane są procesowi tłoczenia.
Z każdego owocu wytłoczone zostaje 75% najcenniejszego i najbardziej wartościowego soku. Pozwala to na zachowanie wszelkich walorów smakowych
i zapachowych. Charakterystyczne zmętnienie i osad to pozostałość cząstek miąższu z owoców.
Tak przygotowany sok jest zdrowy, naturalny i gwarantuje wysoką zawartość witamin i mikroelementów.
Oferujemy szeroką gamę smaków soków jabłkowych.
Dostępne są soki: jabłkowo – gruszkowe, jabłkowo – malinowe, jabłkowo – truskawkowe, jabłkowo – porzeczkowe, jabłkowo –marchwiowe, jabłkowo – burakowe.
Umożliwiamy wybór najwygodniejszego
opakowania:
- Bag’in’box – 3L oraz 5L
- Cysterna 25000kg i paleto-tank 1000L
- Opakowanie na życzenie Klienta
Dostępne rodzaje opakowań:
- Beczka – beczka 200L
- Bag’in‘box – 1000L
- Opakowanie na życzenie Klienta
Poprzez szybkie mrożenie uzyskujemy sypkie, niezbrylone owoce przy jednoczesnym zachowaniu ich naturalnych właściwości oraz składu fizykochemicznego przez cały okres przechowywania.
Produkt idealny do wykorzystania w gastronomii dostępny w następujących rodzajach opakowań:
- Karton – 8kg oraz 10kg
- Worek – 15kg
- Skrzyniopaleta – 360kg
- Opakowanie na życzenie Klienta
Na zamówienie możemy pokroić owoce w dowolny, dostosowany do potrzeb klienta sposób.
Nasze atuty
Produkujemy:
Obieramy:
Zobacz również
